Service och jourhjälp i hela StorStockholm

Våra servicetekniker finns över hela StorStockholm. De har lång erfarenhet av olika slags värmeanläggningar och vi har samarbeten med de största leverantörerna på marknaden. Dessutom har vi ett eget lager med reservdelar för att kunna lösa just ditt problem.

Kontakta oss om du behöver hjälp med din värme eller ditt varmvatten oavsett värmekälla. Vi hanterar även olje- och elpannor.

Jour på 08 – 664 81 00 lördagar och helgdagar under vinterhalvåret

Skulle olyckan vara framme håller vi jour under den kalla delen av året såväl lördag, söndag som helgdag. Även på julafton kan du få hjälp av oss.

Service av Nibes Värmepumpar och andra fabrikat

Energivärme är också en Nibe-partner. Det innebär att vi servar Nibes Värmepumpar även om de installerats av ett annat företag. Vi hanterar även reklamationer för Nibe-pumpar som vi installerat själva eller som har installerats av andra. Vi har även lång erfarenhet av CTC värmepumpar och Bosch värmepumpar samt el- och oljepannor av olika fabrikat – gamla som nya.

Installationer, service och underhållsservice av värmepumpar och pannor

Vi hjälper till med installation, service och underhåll i Stockholms läns alla hörn. Ring eller maila in din beställning på info@energivarme.se. Den går till vår Kundmottagning som tar hand om ditt mail snabbt och professionellt.

Kontakta oss