Några ord om företaget

Energivärme är verksamma över hela Stockholms län och har sitt säte i Saltsjö-Boo i Nacka kommun. Företaget ägs av Mannerheim Invest AB. Vi är idag 10 anställda som står till våra trogna kunders förfogande inom Administration, Försäljning och Service samt planering av nya installationer och service avseende värme och kyla.

Vi värmer stora och hus

Energivärme har specialiserat sig på allt som har med uppvärmning att göra av små och stora fastigheter. Vi kan värmebranschen och har lång erfarenhet av värmeanläggningar. Vi har varit verksamma sedan början av 70-talet och har cirka 8.000 fastighetsägare som våra kunder.

Energivärme har under åren skaffat stor erfarenhet och kunskap inom styr- och reglerteknik vilket är viktigt för att kunna ta hand om dagens värmesystem. Från början var det oljepannor, elpannor och vedpannor som var de stora produkterna. De har vi underhållit och servat i över 40 år.

Sedan början av 2000-talet ligger fokus framförallt på service och installation av berg-, frånlufts- och luftvatten-värmepumpar. Det har gett oss en bred kunskap om värmepumpsmarknaden.

Energivärme följer utvecklingen

Med åren har vi fått ny teknik för uppvärmning och det är ett måste att följa med i utvecklingen. Därför har det varit viktigt för oss med utbildning, för att vi ska följa med vad som händer på området. Vi ser ljust på framtiden och vi tror att vägen dit är genom kunskap och utveckling.

Våra kunder väljer kloka lösningar

Större delen av vår stora kundkrets har gett oss förtroendet att byta deras gamla oljepannor och elpannor mot mer ekonomiska och miljövänliga alternativ som värmepumpar, pelletspannor och solenergi.

Kvalitet i allt

Vi är ett företag som står med båda fötterna på jorden och vi arbetar bara med kvalitetsprodukter. Det gör vi för att vi vill att våra kunder ska vara nöjda. Därför är vår ambition att erbjuda högsta kvalitet i allt vi gör – även i service och installationer.

Certifierad servicetekniker

Energivärme är certifierade för kyla. Detta innebär att vi har utbildad och certifierad personal för att kunna utföra alla typer av reparationer på din värmepump eller kylanläggning.

Medlemmar i SKVP

Energivärme är medlemmar i branschorganisationen för värmepumpar. Genom vårt medlemskap håller vi oss uppdaterade och utbildade för att kunna erbjuda dig som kund, en modern och effektiv anläggning för att värma respektive kyla ditt hus.

Kontakta oss